Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto po mediolańsku
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
40 g sera parmezan pokrojonego na kawałki
-
30 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
-
70 g masła pokrojonego na kawałki
-
30 g szpiku kostnego pokrojonego na kawałki
-
350 g ryżu do risotto
-
100 g białego wina, wytrawnego
-
820 g rosołu mięsnego, gorącego
-
1 szczypta szafranu
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
913 mg
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
2427.3 kJ /
579.8 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.3 g
Υδατάνθρακες
73 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
WŁOSKIE SMAKI
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRisotto z gruszkami i serem gorgonzola
50 λεπτ.
Spaghetti z tuńczykiem (TM7)
40 λεπτ.
Makaron z bakłażanem i pomidorami
55 λεπτ.
Zapiekanka makaronowa à la cordon bleu
50 λεπτ.
Farfalle w sosie gorgonzola z gruszką i orzechami
25 λεπτ.
Spaghetti diavolo z makaronem pełnoziarnistym (TM7)
40 λεπτ.
Risotto z borowikami
35 λεπτ.
Fettucine Alfredo
25 λεπτ.
Wegańskie spaghetti bolognese z tofu
40 λεπτ.
Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
35 λεπτ.
Makaron z rybnymi pulpecikami i sosem śmietanowym
1ωρ.
Spaghetti z czosnkiem, oliwą i pomidorkami koktajlowymi (TM7)
40 λεπτ.