Risotto po mediolańsku

Risotto po mediolańsku

3.8 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 40 g sera parmezan pokrojonego na kawałki
  • 30 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
  • 70 g masła pokrojonego na kawałki
  • 30 g szpiku kostnego pokrojonego na kawałki
  • 350 g ryżu do risotto
  • 100 g białego wina, wytrawnego
  • 820 g rosołu mięsnego, gorącego
  • 1 szczypta szafranu

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Νάτριο 913 mg
Πρωτεΐνη 13 g
Θερμίδες 2427.3 kJ / 579.8 kcal
Λιπαρά 25 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.3 g
Υδατάνθρακες 73 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων