Lachs und Basmati-Reis mit Dillsauce

Lachs und Basmati-Reis mit Dillsauce

4.7 1.8K βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Wasser
    1200 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    20 g
  • Basmati-Reis
    250 g
  • Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à 125 g)
    4
    4 Lachsfilets, TK, aufgetaut (à 125 g)
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Butter
    10 g
  • Sahne
    400 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Tomatenmark
    1 ½ EL
  • Dill abgezupft
    2 Stängel
    1 TL Dill, getrocknet
  • Chiliflocken (προαιρετικό πεδίο)
    1 - 2 Prisen
  • Speisestärke
    1 TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 853 kcal / 3569 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 55 g
Υδατάνθρακες 53 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων