
Συσκευές & Αξεσουάρ
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
goat's cheese medium hard, cut into pieces (2-3 cm)80 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic clove1
-
ripe tomatoes seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)300 g
-
fine salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves washed and dried1 sprig
-
water650 g
-
pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta350 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
380 kcal /
1590 kJ
Πρωτεΐνη
12.7 g
Λιπαρά
9.2 g
Υδατάνθρακες
65.6 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Starter kit
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTabouleh with quinoa and tuna
40 λεπτ.
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Spaghetti carbonara
40 λεπτ.
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1ωρ. 15 λεπτ.
Penne with mussels
1ωρ. 5 λεπτ.
Miso carbonara udon
25 λεπτ.
Sichuan spaghetti
50 λεπτ.
Kimchi risotto
25 λεπτ.
Gochujang seafood risotto
1ωρ.
Pasta with lentils and sausage
Καμία βαθμολογία
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 λεπτ.