
Συσκευές & Αξεσουάρ
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
goat's cheese medium hard, cut into pieces (2-3 cm)80 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic clove1
-
ripe tomatoes seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)300 g
-
fine salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves washed and dried1 sprig
-
water650 g
-
pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta350 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
12.7 g
Θερμίδες
1590 kJ /
380 kcal
Λιπαρά
9.2 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Υδατάνθρακες
65.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Starter kit
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti carbonara
40min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Penne with mussels
1h 5min
Kimchi risotto
25min
Pasta with lentils and sausage
35min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Vegetable fideuá
40min