
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
7 Portionen
Υλικά
Nudelteig
-
Mehl300 g
-
Hartweizengrieß100 g
-
Eier2
-
Wasser70 g
-
Olivenöl60 g
-
Salz1 TL
Füllung
-
Öl1 EL
-
Schweineschnitzel150 g
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Spinat, gehackt, TK aufgetaut200 g
-
gekochter Schinken150 g
-
Eigelb2
-
Butter20 g
-
Salz und etwas mehr zum Kochen¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Wasser zum Kochen
Salbeibutter und Fertigstellung
-
Butter100 g
-
Salbeiblätter20
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
527 kcal /
2206 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Frühlingsküche
19 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKrautfleckerl aus dem Ofen
1ωρ.
Schinken-Käse-Sauce
25 λεπτ.
Kartoffel-Sellerie-Auflauf mit Schinken
1ωρ. 10 λεπτ.
Mini-Pizzen mit Birnen und Schinken
1ωρ. 50 λεπτ.
Reisauflauf mit Äpfeln
1ωρ. 45 λεπτ.
Tofu-Reis
50 λεπτ.
Spaghetti mit Erbsensauce, Spinat und Spargel
Καμία βαθμολογία
Grammelknödel
1ωρ. 30 λεπτ.
Brokkoli-Schinken-Nudeln
45 λεπτ.
Überbackene Lasagne-Spinat-Röllchen
1ωρ. 15 λεπτ.
Schwarzwurzel-Haselnuss-Risotto
30 λεπτ.
Winterliche Salatbowl mit Avocadocreme und Räucherlachs
40 λεπτ.