
Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot and Peanut Bake
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
bread torn in pieces150 g
-
peanuts, roasted, unsalted200 g
-
carrots cut in pieces500 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
soya milk100 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
large eggs2
-
fine sea salt1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
367 kcal /
1536 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Modern Vegetarian
60 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Coconut Dhal
20 Min
Vegetable Biryani
50 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Chick Pea Curry
35 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.
Tempeh Bolognaise
30 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 Min
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1 Std. 25 Min