Tagliolini mit Garnelen und Artischocken

Tagliolini mit Garnelen und Artischocken

3.9 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Knoblauchzehe
    1
  • Schalotte halbiert
    1
  • Petersilie abgezupft
    2 Stängel
  • natives Olivenöl
    30 g
  • Artischockenherzen frisch, in Scheiben
    3
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Garnelen, roh, geschält halbiert
    300 g
  • Wasser
    1500 g
  • Nudeln (Tagliolini), trocken
    350 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 461 kcal / 1929 kJ
Πρωτεΐνη 26 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 70 g
Φυτικές ίνες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων