Chucrut marinero (Choucroute de la mer)

Chucrut marinero (Choucroute de la mer)

4.3 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • 300 g de agua
  • 100 g de vino blanco
  • 1 pastilla de caldo de pescado (para 0.5 l)
  • 1 pellizco de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 400 g de patatas (en rodajas de aprox. 1 cm)
  • 600 g de chucrut en conserva (bien escurrido)
  • 800 g de lomos de salmón fresco (6 lomos de aprox. 130 g c/u)
  • 1 - 2 chorritos de aceite de oliva
  • 1 cucharada de granos de pimienta rosa
Salsa
  • 100 g de crème fraîche
  • 1 cucharada de mostaza de Dijon
  • 2 cucharadas de cebollino fresco picado

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Πρωτεΐνη 30 g
Θερμίδες 1486 kJ / 356 kcal
Λιπαρά 20 g
Φυτικές ίνες 3 g
Υδατάνθρακες 13 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων