Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)

Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)

4.1 94 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • dientes de ajo
    2
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    5 ramitas
  • de cebolla en cuartos
    200 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de tomates en cuartos
    500 g
  • de vino blanco seco
    200 g
  • de tomillo fresco
    1 ramita
  • hoja de laurel seca
    1
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    4 pellizcos
  • de patatas (en dados de aprox. 2 cm)
    400 g
  • bulbo de hinojo (en juliana fina)
    1
  • lomos de rape sin piel ni hueso en rodajas (aprox. 450-500 g)
    4

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 263 kcal / 1098 kJ
Πρωτεΐνη 22.85 g
Λιπαρά 8.52 g
Υδατάνθρακες 23.66 g
Φυτικές ίνες 4.01 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων