Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard)

Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard)

4.6 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de confit de pato (2 muslos)
    1 lata
  • de cebolla en cuartos
    200 g
  • de zanahoria (en trozos de 3-4 cm)
    130 g
  • de beicon entreverado, curado y ahumado (en 4 trozos)
    300 g
  • de tomate troceado en conserva
    200 g
  • bouquet garni (atadillo de hierbas: laurel, perejil, tomillo, etc.)
    1
  • dientes de ajo
    2
  • clavo
    1
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta negra molida
    1 - 2 pellizcos
  • de agua
    400 g
  • butifarras (pinche la piel con un tenedor) (350-400 g)
    2
  • de judías blancas cocidas (en conserva) (aclaradas y escurridas)
    400 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 738 kcal / 3084 kJ
Πρωτεΐνη 65.67 g
Λιπαρά 40.06 g
Υδατάνθρακες 28.7 g
Φυτικές ίνες 6.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων