Pierogi z grzybami i karpiem

Pierogi z grzybami i karpiem

3.9 38 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

Farsz
  • 40 g grzybów, suszonych
  • 500 g wody gorącej
  • 20 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 100 g cebuli przekrojonej na pół
  • 150 g marchewki pokrojonej na kawałki
  • 2 goździki
  • 500 g dzwonek karpia, świeżych o grubości ok. 2 cm
  • 1 - 2 łyżeczki soli
  • ½ - 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
  • 20 g bułki tartej
Ciasto
  • 250 g wody ciepłej, plus dodatkowa ilość do gotowania
  • 1 jajko
  • 20 g oleju
  • 560 g mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
  • 1 szczypta soli

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 537.6 kcal / 2249.5 kJ
Πρωτεΐνη 27.1 g
Λιπαρά 10.1 g
Υδατάνθρακες 83.1 g
Φυτικές ίνες 4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.9 g
Νάτριο 710.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων