Zupa pomidorowa z mozzarellą

Zupa pomidorowa z mozzarellą

4.6 2.1K βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • sera mozzarella miękkiego (1 kulka), pokrojonego na kawałki
    125 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    100 g
  • ząbki czosnku
    2
  • oliwy z oliwek
    10 g
  • krojonych pomidorów, z puszki
    400 g
  • wody
    500 g
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • tymianku, suszonego
    1 łyżeczka
  • kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu (προαιρετικό πεδίο)
    50 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • bazylia, świeża tylko liście, posiekane, do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 147.3 kcal / 616.1 kJ
Πρωτεΐνη 8.3 g
Λιπαρά 9.8 g
Υδατάνθρακες 7.7 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.5 g
Νάτριο 498.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων