Tortelli di erbette, ricotta e spinaci

Tortelli di erbette, ricotta e spinaci

4.6 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Pasta fresca
  • di farina tipo 00
    400 g
  • uova
    4
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
Ripieno
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    5 g
  • di bietole, le foglie
    400 g
  • di spinaci freschi le foglie
    300 g
  • di Parmigiano reggiano a pezzi
    100 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • cipollotto a pezzi
    1
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • uovo
    1
  • di ricotta romana
    250 g
Terminare la preparazione
  • farina q.b.
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 786 kcal / 3289 kJ
Πρωτεΐνη 38.7 g
Λιπαρά 32.1 g
Υδατάνθρακες 85.6 g
Φυτικές ίνες 5.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων