
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow Cooked Beans with Cider
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
dried cannellini beans soaked overnight then drained450 g
-
water to cover
-
tomato purée75 g
-
sugar cane molasses3 Tbsp
-
brown sugar2 Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
cider vinegar2 Tbsp
-
dry cider375 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
onions quartered170 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)110 g
-
olive oil2 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
248 kcal /
1040 kJ
Πρωτεΐνη
13.6 g
Λιπαρά
4.8 g
Υδατάνθρακες
37.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ALTERNATIVE SIDES
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChapatis
1 Std. 30 Min
Naan Bread with Onion and Cumin
1 Std. 30 Min
Mint Courgettes
30 Min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 Min
Cauliflower Rice
10 Min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 Min
Cumin Rice
25 Min
Tomato Rice Balls
40 Min
Marinated Peppers
55 Min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 Min
Creamy Mushrooms
35 Min
Devilled Eggs
20 Min