Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow Cooked Beans with Cider
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
dried cannellini beans soaked overnight then drained450 g
-
water to cover
-
tomato purée75 g
-
sugar cane molasses3 Tbsp
-
brown sugar2 Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
cider vinegar2 Tbsp
-
dry cider375 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
onions quartered170 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)110 g
-
olive oil2 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
13.6 g
Θερμίδες
1040 kJ /
248 kcal
Λιπαρά
4.8 g
Υδατάνθρακες
37.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
ALTERNATIVE SIDES
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoast Potatoes with Rosemary and Garlic
1ωρ. 10 λεπτ.
Spiced Red Cabbage
1ωρ. 10 λεπτ.
Carrot and Swede Mash
20 λεπτ.
Cauliflower Stuffed Parathas
45 λεπτ.
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 λεπτ.
Simple Turkey Gravy
25 λεπτ.
Honey Glazed Carrots
30 λεπτ.
Red Cabbage
1ωρ.
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1ωρ. 20 λεπτ.
Chestnut and Cranberry Stuffing
1ωρ. 55 λεπτ.
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 λεπτ.
Egg and Onion
25 λεπτ.