Συσκευές & Αξεσουάρ
Yam Pottage (Asaro)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
yam peeled, cut in pieces (3 cm)500 g
-
water for soaking
-
plum tomatoes quartered250 g
-
red pepper approx. 1 pepper120 g
-
scotch bonnet chilli deseeded if desired1
-
white onion quartered½
-
water600 g
-
chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
crayfish powder1 Tbsp
-
fresh spinach leaves100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
57.2 mg
Πρωτεΐνη
3.9 g
Θερμίδες
769 kJ /
183.8 kcal
Λιπαρά
0.7 g
Φυτικές ίνες
7.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
42.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

West African
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCarrot and Swede Mash
20min
Peshwari Naans
2h
Jersey Royal Potato Salad
40min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45min
Moi Moi
1h
Red Cabbage
1h
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1h 10min
Kimchi
51h
Honey Glazed Carrots
30min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40min
Naan Bread with Onion and Cumin
1h 30min