
Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)450 g
-
water700 g
-
roasted red peppers, preserved (drained)4
-
unsalted butter diced30 g
-
mace¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
1 g
Θερμίδες
427 kJ /
102 kcal
Λιπαρά
6.6 g
Υδατάνθρακες
9.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ALTERNATIVE SIDES
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCarrot and Swede Mash
20 λεπτ.
Peshwari Naans
2ωρ.
Jersey Royal Potato Salad
40 λεπτ.
Rosemary Mashed Root Vegetables
45 λεπτ.
Moi Moi
1ωρ.
Red Cabbage
1ωρ.
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1ωρ. 10 λεπτ.
Kimchi
51ωρ.
Honey Glazed Carrots
30 λεπτ.
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 λεπτ.
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 λεπτ.
Naan Bread with Onion and Cumin
1ωρ. 30 λεπτ.