Pain sans gluten aux fruits secs

Pain sans gluten aux fruits secs

3.6 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
600 g

Υλικά

  • d'eau
    320 g
  • de levure boulangère fraîche
    10 g
  • huile végétale (προαιρετικό πεδίο) pour le moule
  • de farine de riz
    160 g
  • de farine de châtaigne
    70 g
  • de farine de lentille
    40 g
  • de farine de quinoa
    40 g
  • de sucre de canne complet non raffiné
    1 c. à soupe
  • de sel marin
    1 c. à café
  • de figues sèches coupées en morceaux
    50 g
  • de noisettes entières
    50 g
  • d'amandes émondées
    20 g

Διατροφή ανά 600 g

Θερμίδες 1728 kcal / 7520 kJ
Πρωτεΐνη 48 g
Λιπαρά 52 g
Υδατάνθρακες 250 g
Φυτικές ίνες 39 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων