Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos

Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos

4.5 87 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

Rodaballo asado
  • rodaballo limpio (aprox. 1500 g)
    1
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    5 - 6 ramitas
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • dientes de ajo en láminas
    2 - 3
  • guindilla roja seca en aros
    ½
  • de vinagre
    30 g
Risotto de espárragos
  • de cebolla
    40 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • de arroz de grano redondo
    320 g
  • pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) desmenuzada
    1
  • de vino blanco seco
    100 g
  • de agua
    800 g
  • de espárragos verdes (en trozos de 2-3 cm)
    1 manojo
  • de sal
    1 - 2 pellizcos

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 658 kcal / 2749 kJ
Πρωτεΐνη 44.81 g
Λιπαρά 25.13 g
Υδατάνθρακες 63.05 g
Φυτικές ίνες 2.55 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων