Pan de maíz, sardinas a la parrilla y piquillos

Pan de maíz, sardinas a la parrilla y piquillos

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
8 raciones

Υλικά

Masa madre
  • de harina
    120 g
  • de agua
    75 g
  • de levadura prensada fresca
    10 g
Pan de maíz
  • de harina de maíz
    250 g
  • de harina de fuerza
    130 g
  • de agua
    270 g
  • de levadura prensada fresca
    15 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • cubitos de hielo
    12 - 15
Piquillos
  • dientes de ajo
    3
  • de aceite de oliva virgen extra
    100 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta negra molida
    2 - 3 pellizcos
  • de vino blanco (manzanilla o jerez seco)
    40 g
  • de vinagre de vino blanco
    30 g
  • de pimientos del piquillo en tiras
    400 g
Sardinas
  • sardinas frescas enteras limpias (de aprox. 100 g)
    16
  • de sal gorda
    2 - 3 pellizcos

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 537 kcal / 2243 kJ
Πρωτεΐνη 33.77 g
Λιπαρά 23.06 g
Υδατάνθρακες 48.24 g
Φυτικές ίνες 3.39 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων