Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallots peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste½ tsp
-
juniper berries (προαιρετικό πεδίο)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornflour1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
29 g
Θερμίδες
1047 kJ /
250 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Υδατάνθρακες
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Great Taste On Every Level
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLayered Chicken Dinner
2 Std.
Stuffed Crust Salami Pizza
1 Std. 50 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 Std. 10 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 Std.
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min