
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallots peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
meat stock paste½ tsp
-
juniper berries (προαιρετικό πεδίο)8
-
cherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornflour1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
250 kcal /
1047 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Great Taste On Every Level
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCouscous with Lamb and Vegetables
50 λεπτ.
One-pot Moussaka
30 λεπτ.
Ham Hock Potato Bake
35 λεπτ.
Sausage and Bacon Casserole
50 λεπτ.
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 λεπτ.
Chicken in Yoghurt
1ωρ.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 λεπτ.
Chicken Tikka Flatbreads
45 λεπτ.
Devilled Chicken with Coleslaw
1ωρ. 45 λεπτ.
Shepherd's Pie
1ωρ. 40 λεπτ.
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 λεπτ.
Baby-friendly Beef, Mushroom and Olive Stew
1ωρ. 55 λεπτ.