
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallots peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
meat stock paste½ tsp
-
juniper berries (προαιρετικό πεδίο)8
-
cherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornflour1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
250 kcal /
1047 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Great Taste On Every Level
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Bourguignon
1ωρ. 30 λεπτ.
Korean Fried Chicken
3ωρ. 10 λεπτ.
Chilli Beef with Lemon Feta
30 λεπτ.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 λεπτ.
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1ωρ. 50 λεπτ.
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6ωρ. 30 λεπτ.
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1ωρ. 5 λεπτ.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 λεπτ.
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Καμία βαθμολογία
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1ωρ. 15 λεπτ.
Lamb Kebobs
3ωρ.
Chicken Étouffée
45 λεπτ.