
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallots peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
meat stock paste½ tsp
-
juniper berries (προαιρετικό πεδίο)8
-
cherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornflour1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
29 g
Θερμίδες
1047 kJ /
250 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Υδατάνθρακες
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Great Taste On Every Level
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage and Fennel Orzotto
50 λεπτ.
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1ωρ. 10 λεπτ.
Spicy Pulled Beef
8ωρ. 10 λεπτ.
Healthy Greek Turkey Burgers
40 λεπτ.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken Enchiladas
1ωρ.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1ωρ. 55 λεπτ.
Pork with Spinach Lentils
20 λεπτ.
Chicken and Cauliflower Curry
45 λεπτ.
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Curry Noodles with Pork
45 λεπτ.