
Συσκευές & Αξεσουάρ
Japoński pikantny krem jajeczny (chawanmushi)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
jajek6
-
wody800 g
-
soli½ łyżeczki
-
koncentratu dashi, w proszku½ łyżeczki
-
sosu sojowego2 łyżeczki
-
pieprzu, mielonego1 szczypta
-
mięsa wieprzowego, mielonego (προαιρετικό πεδίο)100 g
-
grzybów shiitake, świeżych pokrojonych w plasterki lub inne małe grzyby30 g
-
krewetek, surowych, średnich, obranych6
-
zielonego groszku, konserwowego25 g
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
138 kcal /
576 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

DOBRY SMAK NA KAŻDYM POZIOMIE
72 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSałatka w indyjskim stylu
2ωρ.
Tatar z łososia z imbirem
15 λεπτ.
Polędwiczki wieprzowe na Varomie
2ωρ. 15 λεπτ.
Paszteciki śródziemnomorskie
50 λεπτ.
Sałatka śledziowa z jabłkiem
15 λεπτ.
Tartaletki reniferki z łososiem i serkiem z ricotty
1ωρ.
Fasolka szparagowa z gremolatą
35 λεπτ.
Sajgonki z kurczakiem Buffalo
1ωρ.
Sushi donuty
1ωρ. 45 λεπτ.
Korzenny śledź z jabłkiem
2ωρ. 30 λεπτ.
Empanadas z topinamburem i serem cheddar
1ωρ. 30 λεπτ.
Topinambur po prowansalsku
50 λεπτ.