Japoński pikantny krem jajeczny (chawanmushi)

Japoński pikantny krem jajeczny (chawanmushi)

3.0 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • 6 jajek
  • 800 g wody
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki koncentratu dashi, w proszku
  • 2 łyżeczki sosu sojowego
  • 1 szczypta pieprzu, mielonego
  • 100 g mięsa wieprzowego, mielonego (προαιρετικό πεδίο)
  • 30 g grzybów shiitake, świeżych pokrojonych w plasterki lub inne małe grzyby
  • 6 krewetek, surowych, średnich, obranych
    6 paluszków surimi, pokrojonych na kawałki
  • 25 g zielonego groszku, konserwowego

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Πρωτεΐνη 12 g
Θερμίδες 576 kJ / 138 kcal
Λιπαρά 9 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Υδατάνθρακες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων