Japoński pikantny krem jajeczny (chawanmushi)

Japoński pikantny krem jajeczny (chawanmushi)

3.0 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • jajek
    6
  • wody
    800 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • koncentratu dashi, w proszku
    ½ łyżeczki
  • sosu sojowego
    2 łyżeczki
  • pieprzu, mielonego
    1 szczypta
  • mięsa wieprzowego, mielonego (προαιρετικό πεδίο)
    100 g
  • grzybów shiitake, świeżych pokrojonych w plasterki lub inne małe grzyby
    30 g
  • krewetek, surowych, średnich, obranych
    6
    6 paluszków surimi, pokrojonych na kawałki
  • zielonego groszku, konserwowego
    25 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 138 kcal / 576 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 2 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων