Peperoni ripieni alla feta

Peperoni ripieni alla feta

3.5 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 2 peperoni tagliati a metà orizzontalmente e privati dei semi e dei filamenti interni (500 g circa)
  • 500 g di acqua
  • 200 g di Feta a cubetti (2-3 cm)
  • 100 g di ricotta fresca scolata dal siero
    100 g di formaggio fresco spalmabile
  • 1 filetto di acciuga sott'olio sgocciolato
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • olio extravergine di oliva q.b.

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 270 kcal / 1130 kJ
Πρωτεΐνη 11.3 g
Λιπαρά 20.8 g
Υδατάνθρακες 10 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων