Calamari ripieni di zucchine e capperi

Calamari ripieni di zucchine e capperi

4.1 79 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di calamari freschi puliti
    500 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    30 g
  • spicchio di aglio senza anima
    1
  • filetti di acciuga sott'olio
    5
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di vino bianco
    20 g
  • di capperi sotto sale sciacquati
    1 cucchiaio
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    2 rametti
  • di pane bianco casereccio, la mollica
    130 g
  • di acqua + q.b.
    500 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • uova
    2
  • di zucchine a dadini (1 cm)
    150 g
  • limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e la scorza grattugiata
    1
  • di rucola
    100 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 345.2 kcal / 1444.5 kJ
Πρωτεΐνη 27.6 g
Λιπαρά 15.3 g
Υδατάνθρακες 24.2 g
Φυτικές ίνες 1.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων