Teriyaki-Lachs

Teriyaki-Lachs

3.8 112 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g)
    4 Stücke
  • Pfeffer
    5 Prisen
  • Teriyaki-Sauce
    150 g
  • schwarze Sesamkörner
    1 EL
  • Reisnudeln breit (3 mm)
    200 g
  • Wasser kochend heiß
    1500 g
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 g
  • rote Chilischote, frisch klein, entkernt, in Stücken
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Limettensaft
    2 TL
  • Geflügelfond
    200 g
  • Zuckerschoten schräg halbiert
    300 g
  • Koriander abgezupft
    10 Stängel

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 566 kcal / 2366 kJ
Πρωτεΐνη 36 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 58 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων