Marinierter Gewürzlachs mit Romanesco-Risotto

Marinierter Gewürzlachs mit Romanesco-Risotto

2.9 66 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ.
4 Portionen

Υλικά

Marinierter Gewürzlachs
  • Sternanis (8 Stück)
    10 g
  • Fenchelsamen (ca. 5 g)
    1 EL
  • brauner Zucker
    20 g
  • Salz
    40 g
  • Kümmel, ganz
    1 TL
  • Thymian, getrocknet
    1 EL
  • Lorbeerblätter, getrocknet
    5
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut in 4 Stücken
    600 g
Romanesco-Risotto und Fertigstellung
  • Parmesan in Stücken
    40 g
  • Schalotten (ca. 60 g)
    2
  • Butter
    50 g
  • Risottoreis (18-20 Minuten Garzeit)
    320 g
  • trockener Weißwein
    100 g
  • Wasser
    650 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz nach Geschmack
    ½ - 1 TL
  • Romanesco in kleinen Röschen
    400 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 800 kcal / 3349 kJ
Πρωτεΐνη 44 g
Λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 71 g
Φυτικές ίνες 4.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων