
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bayerische Bschoad-Sackerl
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 Stück
Υλικά
Strudelteig
-
Mehl250 g
-
Salz1 Prise
-
Ei1
-
Wasser lauwarm95 g
-
Essig (5 g)1 TL
-
Öl und etwas mehr zum Einfetten10 g
Füllung
-
Porree in Stücken100 g
-
Möhren in Stücken100 g
-
Öl10 g
-
Sonnenblumenkerne70 g
-
Kräuterfrischkäse200 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Kondensmilch zum Bestreichen
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
183 kcal /
768 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
17 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

O'zapft is!
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

O'zapft is!
11 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

O'zapft is!
11 Συνταγές
Ισπανία
Ισπανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOfenpasta in Gemüsesauce
30 min
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
25 min
Kichererbsen-Kokos-Curry
45 min
Kartoffeleintopf mit Champignons
1 godz.
Linsen-Moussaka
2 godz. 30 min
Bohnen-Kartoffel-Curry
40 min
Veganes Süßkartoffel-Grünkern-Chili
30 min
Gemüsereis
40 min
Gemüse-Korma
50 min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1 godz.
Vorrats-Tortellini-Suppe
40 min
Gemüse-Kartoffel-Auflauf
1 godz. 30 min