Συσκευές & Αξεσουάρ
Lotus Leaf Glutinous Rice
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh ginger50 g
-
chicken thigh with skin, boneless, cut in cubes (2 cm)150 g
-
light soy sauce3 tbsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
sesame oil¼ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
water2100 g
-
glutinous rice soaked for 2 hours, rinsed300 g
-
salt¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
garlic cloves2
-
shallots30 g
-
cooking oil plus extra for greasing40 g
-
dried shrimp rinsed10 g
-
Chinese sausages (approx 2 sausages), cut in slices (0.2 cm)100 g
-
Chinese dried mushrooms soaked to soften, cut in halves15 g
-
lotus leaves soaked in hot water to soften, stem removed, cut in halves2
-
salted egg yolks (προαιρετικό πεδίο) cut in halves2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
24.7 g
Θερμίδες
1887 kJ /
451 kcal
Λιπαρά
5.6 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Υδατάνθρακες
72.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Gong xi fa cai - Chinese New Year 2023
8 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLemon Pasta
35min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Macaroni ABC Soup
55min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Boiled Noodles
Nenhuma avaliação
Seafood Kimchi Udon Soup
Nenhuma avaliação
Paella
1h
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35min
Char Kway Teow
25min
Udon with chicken and mushrooms
50min