Συσκευές & Αξεσουάρ
Freekeh pilaf with broad beans
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
-
fresh coriander roughly chopped5 sprigs
-
fresh dill leaves only5 sprigs
-
water1200 g
-
200 g frozen broad beansfresh broad beans200 g
-
freekeh (see tip)300 g
-
garlic cloves2
-
onions cut into quarters100 g
-
olive oil30 g
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
unsalted pistachio nuts roasted, finely chopped for garnish20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
7.2 g
Θερμίδες
841 kJ /
201 kcal
Λιπαρά
6.2 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBroccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 Std. 25 Min
Pesto Pasta Salad
30 Min
Lemon Pasta
35 Min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 Std. 45 Min
Palak Paneer
45 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Palak paneer
1 Std. 15 Min
Cauliflower Mac and Cheese
1 Std. 40 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min