
Συσκευές & Αξεσουάρ
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
fresh dill leaves only10 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
basmati rice350 g
-
frozen green baby lima beans400 g
-
saffron threads1 tsp
-
oil30 g
-
feta cheese crumbled200 g
-
pomegranate seeds50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1656 kJ /
395 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
53 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

persian vegetarian
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChana Masala
45 λεπτ.
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1ωρ. 45 λεπτ.
Chickpea Pancakes
20 λεπτ.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1ωρ.
Nacho Gratin
1ωρ.
Boston Baked Beans
20 λεπτ.
Sumac-spiced Houmous
5 λεπτ.
Goat's Cheese Pie
1ωρ. 10 λεπτ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 λεπτ.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13ωρ. 25 λεπτ.