Συσκευές & Αξεσουάρ
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
fresh dill leaves only10 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
basmati rice350 g
-
frozen green baby lima beans400 g
-
saffron threads1 tsp
-
oil30 g
-
feta cheese crumbled200 g
-
pomegranate seeds50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1656 kJ /
395 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
53 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
persian vegetarian
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower cheese
55 min
Sweet Potato Curry
30 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1 godz. 15 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Pasta and Chickpea Salad
25 min