Gambones a la parrilla con ensalada agridulce de cebolla roja y cherrys

Gambones a la parrilla con ensalada agridulce de cebolla roja y cherrys

4.4 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 raciones

Υλικά

Gambones marinados
  • gambones crudos enteros (de aprox. 60-70 g)
    24 - 32
  • tiras de piel de lima (solo la parte verde)
    6 - 8
  • dientes de ajo
    5
  • de zumo de lima
    60 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva virgen extra
    100 g
  • de guindilla seca (προαιρετικό πεδίο) en copos
    ½ - 1 cucharadita
Ensalada agridulce de cebolla roja y cherrys
  • de cebolla roja en juliana fina
    200 g
  • de vinagre de vino blanco
    30 - 40 g
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    10 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • diente de ajo
    1
  • de zumo de lima
    40 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • de agua
    100 g
  • de tomates cherry en mitades
    400 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 306 kcal / 1278 kJ
Πρωτεΐνη 21.25 g
Λιπαρά 22.1 g
Υδατάνθρακες 4.8 g
Φυτικές ίνες 1.08 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων