Estofado de ventresca de bonito

Estofado de ventresca de bonito

4.2 35 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de ventresca de bonito (sin piel ni espinas) en trozos
    500 g
  • dientes de ajo
    3
  • de semillas de comino
    1 cucharadita
  • de sal
    1 cucharadita
  • de caldo de pescado
    300 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de pimientos verdes en trozos
    180 g
  • de cebolla en cuartos
    180 g
  • de tomate troceado en conserva
    200 g
  • de patatas en trozos
    500 g

Διατροφή ανά 4 raciones

Θερμίδες 1963 kcal / 8205.3 kJ
Πρωτεΐνη 148 g
Λιπαρά 106.2 g
Υδατάνθρακες 103.8 g
Φυτικές ίνες 17.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων