
Συσκευές & Αξεσουάρ
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
oil for greasing
-
aubergines (approx. 250 g each)2
-
miso (e.g. 2 Tbsp white miso paste, 2 Tbsp red miso paste)4 Tbsp
-
mirin20 g
-
sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
735 kJ /
176 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Υδατάνθρακες
9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

JAPANESE CUISINE
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower Cheese
50 λεπτ.
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1ωρ. 5 λεπτ.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12ωρ. 45 λεπτ.
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 λεπτ.
Maple-glazed Carrots
45 λεπτ.
Chickpea Pancakes
20 λεπτ.
Tuna and Spring Onion Quiche
2ωρ.
Sumac-spiced Houmous
5 λεπτ.
Carrot and Sesame Burgers
1ωρ. 15 λεπτ.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1ωρ.
Vegan Burgers
45 λεπτ.
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 λεπτ.