Spinaci, cipolle e patate in agrodolce

Spinaci, cipolle e patate in agrodolce

4.4 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di foglie di spinaci freschi lavate
    200 g
  • di acqua
    500 g
  • di patate pelate e a spicchi
    250 g
  • di cipolle rosse di Tropea, tagliate in 8 parti
    200 g
Vinaigrette agrodolce
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di aceto di mele
    70 g
  • di zucchero
    1 cucchiaio
  • di sale + q.b.
    2 cucchiai rasi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 262 kcal / 1098 kJ
Πρωτεΐνη 3.5 g
Λιπαρά 20.6 g
Υδατάνθρακες 16.8 g
Φυτικές ίνες 2.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων