Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef, apricot and pine nut pastilla
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion cut into halves1
-
olive oil plus extra for greasing and brushing30 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground cinnamon plus extra for dusting1 tbsp
-
ground coriander2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
saffron1 pinch
-
beef mince500 g
-
water80 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
pine nuts plus extra for garnishing20 g
-
dried apricots cut into quarters150 g
-
sultanas (προαιρετικό πεδίο)50 g
-
lemon zest and juice1
-
filo pastry8 sheet
-
icing sugar for dusting
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Πρωτεΐνη
23.8 g
Θερμίδες
1915.8 kJ /
456.1 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
6 g
Υδατάνθρακες
31.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Moroccan street food
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 godz. 15 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min
Mexican pulled pork
28 godz. 10 min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Steak tartare
10 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 godz.
Cabbage rolls
1 godz. 50 min
"Moussaka" bowl
45 min
Risotto bolognese
45 min