
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil moussaka
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
red split lentils200 g
-
water600 g
-
Parmesan cheese cut into pieces120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions cut into halves200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut into pieces (approx. 150 g)1
-
tomatoes, canned including juice400 g
-
vinegar20 g
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
butter plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21 g
Θερμίδες
1917 kJ /
458 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
7.3 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChana Masala
45 λεπτ.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 λεπτ.
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Summer dahl
35 λεπτ.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Lentil Moussaka
3ωρ. 30 λεπτ.
Vegan Bean Burgers
1ωρ. 20 λεπτ.
Hand Ripped Cabbage
20 λεπτ.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 λεπτ.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 λεπτ.
Stuffed vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 λεπτ.