Συσκευές & Αξεσουάρ
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dough
-
water270 g
-
sugar1 tsp
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 heaped tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
spelt flour500 g
-
fine sea salt2 tsp
Topping
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
kale shredded, thick stalks removed150 g
-
medium eggs4
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1437 mg
Πρωτεΐνη
36.8 g
Θερμίδες
3366.7 kJ /
804.7 kcal
Λιπαρά
34.7 g
Φυτικές ίνες
15.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.7 g
Υδατάνθρακες
94.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet Potato Curry
30 λεπτ.
Butternut Squash Masala Dosa
11ωρ. 30 λεπτ.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1ωρ.
Indian Vegetable Curry
50 λεπτ.
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.
Seitan Chilli
25 λεπτ.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 λεπτ.
Cauliflower cheese
55 λεπτ.
Dal Makhani
9ωρ. 30 λεπτ.
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30 λεπτ.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2ωρ.