Συσκευές & Αξεσουάρ
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dough
-
water270 g
-
sugar1 tsp
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 heaped tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
spelt flour500 g
-
fine sea salt2 tsp
Topping
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
kale shredded, thick stalks removed150 g
-
medium eggs4
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1437 mg
Πρωτεΐνη
36.8 g
Θερμίδες
3366.7 kJ /
804.7 kcal
Λιπαρά
34.7 g
Φυτικές ίνες
15.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.7 g
Υδατάνθρακες
94.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreen Goddess Quinoa Salad
40min
Cauliflower cheese
55min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Palak Paneer
45min
Mushroom Wellington
2h 20min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Kale Meat(less) Balls
30min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min