
Συσκευές & Αξεσουάρ
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Öl zum Einfetten
-
Melanzani (à ca. 250 g)2
-
Miso-Paste4 EL
-
Mirin20 g
-
Zucker15 g
-
Sake20 g
-
Wasser160 g
-
Sesamsamen, geröstet zum Garnieren1 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
735 kJ /
176 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Υδατάνθρακες
9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Japanisch
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Japanisch
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνReis mit Kürbisletscho
40 min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2 godz.
Kürbisgulasch
45 min
Tomaten-Paprika-Omelett nach Menemen-Art - Menemen Omleti
30 min
Butternusscreme mit Ofengemüse
1 godz. 20 min
Mini-Asia-Rollen
1 godz. 10 min
Pilz-Lasagne
2 godz. 30 min
Germknödel mit Mohnfüllung
1 godz. 30 min
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1 godz. 15 min
Fleischlose faschierte Laberl
1 godz. 10 min
Japchae
50 min
Veganer-Kürbis-Flammkuchen
55 min