
Συσκευές & Αξεσουάρ
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pomfrets (total 500-600 g), gutted and descaled, scored at both sides (see tips)1 - 2
-
salt½ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
tomatoes cut in wedges80 g
-
fresh ginger cut in thin strips50 g
-
fresh red chilli cut in pieces (1 cm)1
-
silky tofu cut in cubes (1 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
oil20 g
-
water1300 g
-
salted vegetable (hum choi) cut in thin strips (0.5 cm)100 g
-
sour plums in brine2
-
fish sauce1 tbsp
-
dried Chinese mushrooms soaked to soften, cut in thin slices (0.5 cm)3
-
sugar½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)2 tbsp
-
mee hoon (rice vermicelli)120 g
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
-
fresh coriander leaves only, chopped, to garnish1 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
14 g
Θερμίδες
1243 kJ /
297 kcal
Λιπαρά
8 g
Φυτικές ίνες
3 g
Υδατάνθρακες
44 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Asian All-in-One
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 λεπτ.
Fast and Super Easy Noodles
15 λεπτ.
Quick Steamed Buns (Mantao)
1ωρ.
Chicken and prawn noodles
30 λεπτ.
Pasta alla Norma
50 λεπτ.
Indian Pilaf Rice
1ωρ.
Bacon and Cabbage Risotto
1ωρ.
Southern Mac & Cheese
30 λεπτ.
Curry Mee
30 λεπτ.
Sushi donuts
50 λεπτ.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1ωρ. 25 λεπτ.
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 λεπτ.