
Συσκευές & Αξεσουάρ
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pomfrets (total 500-600 g), gutted and descaled, scored at both sides (see tips)1 - 2
-
salt½ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
tomatoes cut in wedges80 g
-
fresh ginger cut in thin strips50 g
-
fresh red chilli cut in pieces (1 cm)1
-
silky tofu cut in cubes (1 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
oil20 g
-
water1300 g
-
salted vegetable (hum choi) cut in thin strips (0.5 cm)100 g
-
sour plums in brine2
-
fish sauce1 tbsp
-
dried Chinese mushrooms soaked to soften, cut in thin slices (0.5 cm)3
-
sugar½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)2 tbsp
-
mee hoon (rice vermicelli)120 g
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
-
fresh coriander leaves only, chopped, to garnish1 sprig
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
297 kcal /
1243 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
44 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Asian All-in-One
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRisotto with Parmesan Cheese
30 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Creamy tomato and feta pasta
35 λεπτ.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 λεπτ.
All-in-one chicken congee
35 λεπτ.
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 λεπτ.
Chapatis
1ωρ.
Salmon and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Sausage and Fennel Orzotto
50 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Mac 'n' Cheese
1ωρ. 20 λεπτ.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 λεπτ.