
Συσκευές & Αξεσουάρ
Teriyaki Chicken Rice Balls
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
skinless chicken thigh fillets cut in cubes (1 cm)200 g
-
thick teriyaki marinade2 tbsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
cornflour (starch)½ tbsp
-
oil to grease
-
eggs A-sized, lightly beaten3
-
salt adjust to taste1 pinch
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
-
water1200 g
-
short-grained rice (sushi rice), rinsed250 g
-
Japanese sushi vinegar1 tbsp
-
furikake (Japanese rice seasoning)4 tbsp
-
prawn roe (ebiko) to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
236 kcal /
987 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
3.5 g
Υδατάνθρακες
38 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Asian All-in-One
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRisotto with Parmesan Cheese
30 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Creamy tomato and feta pasta
35 λεπτ.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 λεπτ.
All-in-one chicken congee
35 λεπτ.
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 λεπτ.
Chapatis
1ωρ.
Salmon and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Sausage and Fennel Orzotto
50 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Mac 'n' Cheese
1ωρ. 20 λεπτ.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 λεπτ.