
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
water2250 g
-
waxed duck thigh rinsed1
-
waxed pork belly350 g
-
premium soy sauce40 g
-
first draw soy sauce40 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
lump sugar (προαιρετικό πεδίο)1 tsp
-
basmati rice rinsed300 g
-
Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched100 g
-
Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)100 g
-
French beans cut in 6 cm length150 g
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21 g
Θερμίδες
2044 kJ /
489 kcal
Λιπαρά
22 g
Φυτικές ίνες
6 g
Υδατάνθρακες
48 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Asian All-in-One
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 λεπτ.
Fast and Super Easy Noodles
15 λεπτ.
Quick Steamed Buns (Mantao)
1ωρ.
Chicken and prawn noodles
30 λεπτ.
Pasta alla Norma
50 λεπτ.
Indian Pilaf Rice
1ωρ.
Bacon and Cabbage Risotto
1ωρ.
Southern Mac & Cheese
30 λεπτ.
Curry Mee
30 λεπτ.
Sushi donuts
50 λεπτ.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1ωρ. 25 λεπτ.
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 λεπτ.