Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)

Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • water
    2250 g
  • waxed duck thigh rinsed
    1
  • waxed pork belly
    350 g
  • premium soy sauce
    40 g
  • first draw soy sauce
    40 g
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    20 g
  • lump sugar (προαιρετικό πεδίο)
    1 tsp
    1 tsp raw sugar
  • basmati rice rinsed
    300 g
  • Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched
    100 g
  • Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)
    100 g
  • French beans cut in 6 cm length
    150 g
  • spring onion chopped, to garnish
    1 sprig

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 489 kcal / 2044 kJ
Πρωτεΐνη 21 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 48 g
Φυτικές ίνες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων