Albóndigas de pescado con salsa de limón y huevo

Albóndigas de pescado con salsa de limón y huevo

2.7 68 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • huevo
    1
  • de pan rallado
    25 - 30 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    2 - 3 ramitas
  • de mejorana seca
    1 cucharadita
    1 cucharadita de hierbas provenzales secas
  • de lomos de merluza frescos sin piel ni espinas, en trozos
    1000 g
  • dientes de ajo
    3
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de harina
    20 g
  • de agua
    250 g
  • de hebras de azafrán
    1 pellizco
  • yemas de huevo
    2
  • de zumo de limón
    40 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 294 kcal / 1231 kJ
Πρωτεΐνη 32.9 g
Λιπαρά 15.2 g
Υδατάνθρακες 6.4 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων