Chiles anchos rellenos en salsa de frijol

Chiles anchos rellenos en salsa de frijol

4.7 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 porciones

Υλικά

  • de hojas de epazote, frescas
    10 g
Relleno de champiñones
  • de cebolla en trozo
    50 g
  • dientes de ajo
    2
  • de aceite vegetal
    35 g
  • de champiñones cortados en octavos
    800 g
  • chiles anchos sin semillas, cortados a lo largo para rellenar e hidratados con agua tibia
    6 - 8
Salsa de frijol
  • de frijol negro cocido
    400 g
  • de caldo de cocción de los frijoles
    390 g
  • de cebolla en trozos
    80 g
  • diente de ajo pelado
    1
  • de sal fina
    1 cdita
  • de pimienta negra molida
    ½ cdita
  • de queso de cabra desmoronado
    150 g

Διατροφή ανά 1 porciones

Θερμίδες 320 kcal / 1344 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων