Überbackene Bolognese-Pfannkuchen

Überbackene Bolognese-Pfannkuchen

4.5 440 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Gruyère in Stücken
    170 g
Pfannkuchenteig
  • Milch
    500 g
  • Eier
    3
  • Salz
    ½ TL
  • Mehl
    300 g
  • Backpulver
    1 TL
Bolognesesauce
  • Knoblauchzehe
    1
  • Knollensellerie in Stücken
    100 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Möhre in Stücken
    1
  • Speckwürfel
    50 g
  • Olivenöl und etwas mehr zum Braten und Einfetten
    40 g
  • Hackfleisch
    400 g
  • Rotwein
    50 g
  • Tomatenmark
    100 g
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Zucker
    1 Prise
  • Oregano
    1 TL
Béchamelsauce und Fertigstellung
  • Mehl
    30 g
  • Butter
    30 g
  • Milch
    400 g
  • Salz
    1 gestr. TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Muskat
    2 - 3 Prisen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 769 kcal / 3218 kJ
Πρωτεΐνη 37 g
Λιπαρά 44 g
Υδατάνθρακες 52 g
Φυτικές ίνες 4.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων