
Συσκευές & Αξεσουάρ
Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
5 porcji
Υλικά
-
30 g cebuli
-
1 ząbek czosnku
-
30 g oliwy z oliwek
-
800 g pomidorów pokrojonych w ćwiartki, np. San Marzano, Lima, malinowych
-
10 - 15 g liści bazylii, świeżych
-
1 łyżeczka soli
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
473.7 mg
Πρωτεΐνη
1.6 g
Θερμίδες
358.6 kJ /
85.7 kcal
Λιπαρά
6.3 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Υδατάνθρακες
7.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

WŁOSKIE SOSY
8 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSer do smarowania
1 Std.
Crème fraîche
16 Std. 10 Min
Ketchup imbirowo-pomarańczowy
30 Min
Sos amatriciana
50 Min
Twarożek z orzechów nerkowca ze świeżymi ziołami
8 Std. 10 Min
Kremowy serek z jogurtu marynowany w oliwie
12 Std. 15 Min
Pâté z wędzonego pstrąga
1 Std. 20 Min
Pasta z kaszy pęczak i pora
40 Min
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1 Std.
Pâté z kurzych wątróbek
3 Std. 30 Min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 Std.
Pasta z pieczonej papryki i orzechów
10 Min