
Συσκευές & Αξεσουάρ
Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
5 porcji
Υλικά
-
cebuli30 g
-
ząbek czosnku1
-
oliwy z oliwek30 g
-
pomidorów pokrojonych w ćwiartki, np. San Marzano, Lima, malinowych800 g
-
liści bazylii, świeżych10 - 15 g
-
soli1 łyżeczka
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
85.7 kcal /
358.6 kJ
Πρωτεΐνη
1.6 g
Λιπαρά
6.3 g
Υδατάνθρακες
7.1 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Νάτριο
473.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

WŁOSKIE SOSY
8 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSer do smarowania
1ωρ.
Sos puttanesca
45 λεπτ.
Pasta ze szprotów i twarogu
10 λεπτ.
Tomate frito – hiszpański sos pomidorowy
10 λεπτ.
Śródziemnomorski sos warzywny
45 λεπτ.
Wegetariański sos boloński z soczewicą
45 λεπτ.
Kanapki z pastą z tofu
5 λεπτ.
Wegański smalec
2ωρ. 15 λεπτ.
Dip z zielonymi oliwkami
10 λεπτ.
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10 λεπτ.
Pasztet na Wielkanoc
2ωρ. 10 λεπτ.
Masło z boczkiem i cebulką
55 λεπτ.