Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem

Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem

4.3 446 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia naczynia
    20 g
  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    60 g
  • pieczarek dużych (ok. 16 szt.)
    500 g
  • ząbki czosnku
    2 - 3
  • liści szpinaku, mrożonych uprzednio rozmrożonych i odsączonych
    300 g
  • jogurtu typu greckiego
    60 g
    60 g crème fraîche, min. 30% tłuszczu
  • tymianku, suszonego
    ¼ łyżeczki
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    2 szczypty

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 128 kcal / 536 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων