Gulasz jagnięcy (spezzatino)

Gulasz jagnięcy (spezzatino)

4.4 34 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • rozmarynu, świeżego
    3 gałązki
  • tymianku, świeżego
    3 gałązki
  • szałwii, świeżej
    5 liści
  • cebuli przekrojonej na pół
    150 g
  • ząbki czosnku
    2
  • oliwy z oliwek
    20 g
  • boczku parzonego, w plastrach pokrojonego na 3 cm kawałki
    70 g
  • karkówki jagnięcej pokrojonej na 2-3 cm kawałki
    750 g
  • soli
    ¼ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • marchewki pokrojonej na 2 cm kawałki
    200 g
  • selera naciowego pokrojonego na 1 cm kawałki
    100 g
  • koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
    2 łyżeczki
    2 kostki bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszone
  • krojonych pomidorów, z puszki
    400 g
  • białego wina, wytrawnego
    200 g
  • wody
    100 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 393 kcal / 2479 kJ
Πρωτεΐνη 44 g
Λιπαρά 43 g
Υδατάνθρακες 7 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων