Drobiowa pieczeń z Varomy

Drobiowa pieczeń z Varomy

4.5 163 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • bułka np. kajzerka, czerstwa (ok. 40 g)
    1
  • wody plus dodatkowa ilość do namoczenia bułki i zwilżenia dłoni
    1000 g
  • oleju plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
    20 g
  • ząbki czosnku
    2
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    5 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    80 g
  • marchewki pokrojonej na kawałki
    80 g
  • papryk, różnokolorowych bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
    150 g
  • mięsa z indyka, mielonego podzielonego na kawałki
    700 g
  • jajko
    1
  • kaszy manny
    1 łyżka
  • soli
    1 ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¾ łyżeczki
  • tymianku, suszonego
    1 łyżeczka
  • oregano, suszonego
    1 łyżeczka

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 264.2 kcal / 1105.2 kJ
Πρωτεΐνη 25.9 g
Λιπαρά 13.5 g
Υδατάνθρακες 10.4 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 725.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων