Caponata sicilienne

Caponata sicilienne

4.4 140 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • 50 g de vinaigre balsamique
  • 1 c. à soupe de cassonade
  • 70 g d'huile d'olive et 2 c. à soupe pour les pignons
  • 50 g de branche de céleri en dés
  • 150 g d'oignons grelot surgelés
  • 400 g d'aubergines avec la peau, en dés de 2 cm
  • 25 g de concentré de tomate
  • 50 g de raisins secs
  • sel
  • poivre moulu
  • 1 c. à soupe de pignons de pin
  • 1 c. à soupe de câpres en saumure

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 2 g
Θερμίδες 750 kJ / 181 kcal
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 14 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων