
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
2 słoiki
Υλικά
-
czerwonych papryk bez gniazd nasiennych, przekrojonych na pół (ok. 1200 g)6
-
bakłażan przekrojony wzdłuż na pół1
-
ząbki czosnku4
-
oliwy z oliwek60 g
-
soli1 ½ łyżeczki
Διατροφή ανά 1 słoik
Θερμίδες
502 kcal /
2097 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
24.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

DODATKI DO PIECZYWA
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarynata jogurtowa z curry do kurczaka
5 λεπτ.
Marynata grillowa
10 λεπτ.
Sos do potraw z grilla
15 λεπτ.
Karkówka marynowana z grilla
3ωρ. 20 λεπτ.
Marynata ziołowa
10 λεπτ.
Ser do smarowania
1ωρ.
Masło czosnkowo-ziołowe
5 λεπτ.
Pasta z pieczonej papryki i orzechów
10 λεπτ.
Tapenada
5 λεπτ.
Marynata barbecue
15 λεπτ.
Dip curry z daktylami
5 λεπτ.
Marynata miodowa z chili
15 λεπτ.