Pasta ajvar z papryki i bakłażana

Pasta ajvar z papryki i bakłażana

4.7 218 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
2 słoiki

Υλικά

  • 6 czerwonych papryk bez gniazd nasiennych, przekrojonych na pół (ok. 1200 g)
  • 1 bakłażan przekrojony wzdłuż na pół
  • 4 ząbki czosnku
  • 60 g oliwy z oliwek
  • 1 ½ łyżeczki soli

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 słoik

Θερμίδες 502 kcal / 2097 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 33 g
Υδατάνθρακες 40 g
Φυτικές ίνες 24.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων