
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
2 słoiki
Υλικά
-
6 czerwonych papryk bez gniazd nasiennych, przekrojonych na pół (ok. 1200 g)
-
1 bakłażan przekrojony wzdłuż na pół
-
4 ząbki czosnku
-
60 g oliwy z oliwek
-
1 ½ łyżeczki soli
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 słoik
Θερμίδες
502 kcal /
2097 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
24.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

DODATKI DO PIECZYWA
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSos pomidorowy z tuńczykiem
45 min
Kanapki z pastą z tofu
5 min
Kremowy sos brokułowy
35 min
Wegański sos pomidorowo-marchewkowy
25 min
Ketchup
1 h
Sos paprykowy z salami
45 min
Karmelizowany por
20 min
Pasta karczochowa
5 min
Pâté z wędzonego pstrąga
1 h 20 min
Pasta z kaszy pęczak i pora
40 min
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1 h
Pâté z kurzych wątróbek
3 h 30 min