Pasta ajvar z papryki i bakłażana

Pasta ajvar z papryki i bakłażana

4.7 215 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
2 słoiki

Υλικά

  • czerwonych papryk bez gniazd nasiennych, przekrojonych na pół (ok. 1200 g)
    6
  • bakłażan przekrojony wzdłuż na pół
    1
  • ząbki czosnku
    4
  • oliwy z oliwek
    60 g
  • soli
    1 ½ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 słoik

Θερμίδες 502 kcal / 2097 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 33 g
Υδατάνθρακες 40 g
Φυτικές ίνες 24.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων