Tobago Fisch-Hotpot

Tobago Fisch-Hotpot

4.5 69 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Safranfäden (à 0,2 g)
    2 Pck.
  • Wasser kochend heiß
    2 EL
  • Bio-Zitrone
    1
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    2
  • Chili, frisch der Länge nach halbiert, die Kerne entfernt, in Stücken
    1
  • Olivenöl und 2 EL für die Würzpaste
    15 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 TL
    ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l)
  • Thymian, getrocknet
    ½ TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    1 Prise
  • Pfeffer, frisch gemahlen und 1 Prise für die Würzpaste
    ¼ TL
  • frische Lachsfilets (à 120 g)
    4
  • Currypulver
    2 TL
  • Kokosmilch
    300 g
  • Salz
    1 TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 505 kcal / 2114 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 32 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων