
Συσκευές & Αξεσουάρ
Makaron cannelloni nadziewany serem ricotta
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 porcji
Υλικά
-
natki pietruszki, świeżej tylko liście6 gałązek
-
sera parmezan pokrojonego na kawałki200 g
-
sera ricotta700 g
-
jajka2
-
oliwy z oliwek10 g
-
mąki pszennej40 g
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
soli½ łyżeczki
-
rurki makaronu jajecznego, suchego, typu cannelloni24
-
przecieru pomidorowego, typu passata700 g
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
518.7 kcal /
2170.2 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
21.2 g
Υδατάνθρακες
53.2 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.1 g
Νάτριο
609.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

KUCHNIA SARDYŃSKA
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTagliatelle z krewetkami
30 λεπτ.
Makaron z owocami morza duszonymi w winie
40 λεπτ.
Spaghetti carbonara na samych żółtkach (TM7)
35 λεπτ.
Pełnoziarniste spaghetti w kremowym sosie z soczewicy i marchewki (TM7)
Καμία βαθμολογία
Spaghetti z kurczakiem i szparagami (TM7)
50 λεπτ.
Pizza z makaronu spaghetti (TM7)
1ωρ. 10 λεπτ.
Spaghetti carbonara (TM7)
40 λεπτ.
Spaghetti z kaparami i anchois (TM7)
Καμία βαθμολογία
Wegańskie spaghetti bolognese z tofu
40 λεπτ.
Pistacjowa carbonara
40 λεπτ.
Ryż z kurczakiem i pieczarkami
30 λεπτ.
Ryż z łososiem i pieczarkami
35 λεπτ.